1403\06\11 10:18:07



ورود ۲عابر پیاده به آزادراه به قیمت جانشان تمام شد

قزوین- رئیس پلیس راه استان قزوین از برخورد یک دستگاه سواری پراید با ۲ عابر پیاده در آزاد راه خبر داد و گفت: علت بروز این حادثه توسط کارشناسان ورود غیرمجاز عابران به آزادراه اعلام شده است.

تبلیغات
مراکز دیتیلینگ حرفه‌ای خودرو لیست مراکز دیتیلینگ حرفه ای خودرو در ایران

لیست مراکز دیتیلینگ حرفه ای خودرو در گنجی پخش، امروز نام‌های مراکز دیتیلینگ حرفه ای خودرو بسیاری به چشم می‌خورد ، اما چیزی که یک مرکز دیتیلینگ را حرفه‌ای می‌کند، دیتیلر با ‌تجربه و استفاده از تکنیک‌های صحیح و مواد با کیفیت است

سرهنگ فرهاد ذاکری منش اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد یک دستگاه سواری پراید با ۲ عابر پیاده در آزادراه قزوین-کرج حوالی شهر محمدیه بعد از پل مهرگان، بلافاصله عوامل انتظامی و پلیس راه به محل اعزام شدند.

وی افزود: متأسفانه در این حادثه هر ۲ عابر پیاده در اثر شدت جراحات وارده در دم جان خود را از دست داده و جسد آن تحویل عوامل بهشت فاطمه شد. رئیس پلیس راه استان با اشاره به اینکه علت بروز این حادثه توسط کارشناسان ورود غیرمجاز عابران به آزادراه اعلام شده است، تاکید کرد: قوانین رانندگی تنها مختص به راکبین و رانندگان خودرو نبوده و همه مردم حتی عابران پیاده ملزم به رعایت آن می‌باشد.. .


بازنشر از : مهر

سانحه تصادف

آزادراه قزوین - کرج

فرهاد ذاکری منش

خبرهای مرتبط با