1401\06\14 13:37:09


اخاذی با جعل عنوان پلیس در تهران

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۳ نفر که با جعل عنوان پلیس از شهروندان اخاذی می‌کردند خبر داد.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

سرهنگ محمدقاسم طرهانی، گفت: در پی مراجعه چندین مال‌باخته به کلانتری ۱۶۱ ابوذر مبنی بر اخاذی و زورگیری تیم ۳ نفره با عنوان پلیس در محله ابوذر رسیدگی به موضوع و دستگیری سارقان در دستورکار تیمی از ماموران کلانتری این محل قرار گرفت و تحقیقات میدانی را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه ماموران در تحقیقات و پی‌جویی‌های انتظامی هویت و مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند عنوان کرد: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد باند ۳ نفره متشکل از ۲ مرد و یک زن با شناسایی سوژه موردنظر و با همراه داشتن تجهیزات پلیسی اقدام به اخاذی از شهروندان به خصوص خانم‌ها می‌کنند که با اخذ مجوز قضایی به مخفیگاه متهمان مراجعه و در یک عملیات منسجم پلیسی هر ۳ متهم در محل دستگیر شدند.

جانشین پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: در بررسی اولیه از مخفیگاه متهمان انواع تجهیزات پلیسی کشف شد و متهمان در تحقیقات پلیسی به جرم خود و سرقت و زورگیری با جعل عنوان پلیس معترف که تاکنون ۳ مال‌باخته شناسایی شده‌اند.

سرهنگ طرهانی در پایان خاطرنشان کرد: تحقیقات پلیسی برای شناسایی مال‌باختگان و جرائم احتمالی متهمان ادامه دارد.

.

.


بازنشر از : منبع: رکنا

خبرهای مرتبط با