1401\06\31 20:12:09


وان‌پلاس زودتر از سامسونگ اندروید ۱۳ را برای گوشی‌هایش منتشر کرد

سامسونگ برخلاف سال گذشته نتوانسته امسال نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۳ را زودتر از شرکت‌های دیگر برای گوشی‌هایش عرضه کند چرا که وان‌پلاس در این زمینه سریع‌تر از آن عمل کرده است

تبلیغات
نمایندگی یخچال سامسونگ تهران
نمایندگی یخچال سامسونگ تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب محصولات سامسونگ در تهران با تعرفه نمایندگی .
# سامسونگ - # samsung - # تعمیر یخچال سامسونگ

سامسونگ برخلاف سال گذشته نتوانسته امسال نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۳ را زودتر از شرکت‌های دیگر برای گوشی‌هایش عرضه کند چرا که وان‌پلاس در این زمینه سریع‌تر از آن عمل کرده است.

سوا از گوگل که خود توسعه‌دهنده‌ی اندروید به حساب می‌آید، در بین شرکت‌هایی که گوشی اندرویدی تولید می‌کنند، این سامسونگ است که غالبا زودتر از هر شرکت دیگری آپدیت رسمی و پایدار اندروید را برای گوشی‌های خود منتشر می‌کند.

گوگل هم حداقل یک یا دو ماه قبل از اینکه شرکت‌ها فرایند انتشار آپدیت را برای گوشی‌های خود آغاز کنند، آن را برای گوشی‌هایش در دسترس قرار می‌دهد.

سامسونگ در حال حاضر گوشی‌های سری گلکسی S22 خود را که جدیدترین پرچم‌داران این شرکت هم به حساب می‌آیند، به نسخه‌ی بتای رابط کاربری One UI 5.0 که مبتنی بر اندروید ۱۳ است مجهز کرده و به‌تازگی فرایند انتشار آن را برای سری گلکسی S21 هم آغاز کرده است. اما اینطور که به نظر می‌رسد، این شرکت نبرد بر سر عرضه‌ی آپدیت پایدار اندروید ۱۳ را به یک رقیب چینی واگذار کرده است.

وان‌پلاس همان شرکتی است که توانسته در عرضه‌ی آپدیت پایدار اندروید ۱۳ برای گوشی‌های پرچم‌دار خود زودتر از سامسونگ و سایر رقبا اقدام کند. دیروز این شرکت رابط کاربری OxygenOS 13 مبتنی بر اندروید ۱۳ را در نسخه‌ی پایدار برای وان‌پلاس ۱۰ پرو منتشر کرد و این یعنی در حالی که ۱٫۵ ماه از عرضه‌ی نسخه‌ی پایدار این سیستم‌عامل می‌گذرد، این شرکت چینی توانسته یکی از گوشی‌های خود را به آن مجهز کند.

هنوز مشخص نیست سامسونگ برای عرضه‌ی نسخه‌ی پایدار رابط کاربری One UI 5.0 برای گوشی‌های خود چه برنامه‌ای دارد اما شواهد حاکی از آن است که این اتفاق تا قبل از اکتبر ۲۰۲۲ رخ نمی‌دهد تا بدین ترتیب سامسونگ حدودا ۳ ماه دیرتر از گوگل و ۱٫۵ ماه دیرتر از وان‌پلاس روند انتشار آپدیت پایدار اندروید ۱۳ را برای محصولاتش آغاز کند.

  • چرا ۵ سال آپدیت نرم‌افزاری بدون باتری قابل تعویض ارزشی ندارد؟

اما نکته‌ای که در این بین وجود دارد این است که آیا عرضه‌ی سریع‌تر آپدیت نرم‌افزاری لزوما به معنای نتیجه‌ی بهتر هم هست؟ اگرچه وان‌پلاس اکنون توانسته در عرضه‌ی نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۳ برای وان‌پلاس ۱۰ پرو عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد و سریع‌تر از سامسونگ اقدام کند اما این شرکت به عرضه‌ی آپدیت‌های پر از باگ و اشکال هم معروف است.

اگر به خاطر داشته باشید، سال گذشته هم این شرکت چینی آپدیت اندروید ۱۲ را خیلی زود برای گوشی‌های سری وان‌پلاس ۸ و ۹ عرضه کرد اما این آپدیت‌ها پر از اشکال بودند به گونه‌ای که این شرکت حتی مجبور شود روند به‌روزرسانی را هم متوقف کند.

همین اتفاق ممکن است برای وان‌پلاس ۱۰ پرو هم رخ دهد، هرچند هنوز چیزی مشخص نشده است.

از طرفی وان‌پلاس معمولا آپدیت‌های نرم‌افزاری را خیلی زود برای پرچم‌دارهایش عرضه می‌کند اما روند بروزرسانی گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را برای مدت زمانی طولانی عقب می‌اندازد. حتی اگر آن گوشی‌ها همزمان با گوشی‌های پرچم‌دار راهی بازار شده باشند.

سامسونگ اما اندکی وضعیتش در این زمینه بهتر است. این شرکت کره‌ای نه تنها قابلیت‌های بسیار بیشتری را با یک آپدیت نرم‌افزاری به گوشی‌هایش می‌آورد بلکه آپدیت‌ها را با پایداری بیشتری راهی آن‌ها می‌کند و بلافاصله بعد از آپدیت گوشی‌های جدید بالارده، فرایند بروزرسانی گوشی‌های پرچم‌دار قدیمی‌تر و بعد از آن میان‌رده‌ها و گوشی‌های اقتصادی واجد شرایط را هم آغاز می‌کند.

با در نظر گرفتن سابقه‌ای که سامسونگ در آپدیت گوشی‌هایش دارد، انتظار می‌رود در سه ماه نخست سال ۲۰۲۳ فرایند آپدیت گوشی‌های بالارده و میان‌رده‌اش را به پایان برساند.

با این حال باید دید برنامه‌های این شرکت چگونه پیش می‌رود.

  • با اپلیکیشن dynamicSpot جزیره پویا را به گوشی اندرویدی خود بیاورید

منبع: SamMobile

/*/ . .


بازنشر از : digimag

خبرهای مرتبط با