1402\01\23 11:36:09


دلیل دوری چند ماهه گزارشگر مطرح صداوسیما فاش شد!

فوتبالی/محمدرضا احمدی مجری و گزارشگر صداوسیما از دلیل چند ماهه گزارش نکردن فوتبال می‌گوید.  محمدرضا احمدی گزارشگر مطرح تلویزیون بعد از اینکه بازی فرانسه و آرژانتین را در فینال جام جهانی گزارش کرد، دیگر تا پایان سال گزارش هیچ بازی داخلی و خارجی را برعهده نداشت.

تبلیغات
خرید و قیمت انواع قفسه فروشگاهی ابزار پوریا

خرید قفسه فروشگاهی با کیفیت بالا وقیمت مناسب برای خرید قفسه فروشگاهی وارد سایت شوید پایین ترین قیمت قفسه در ایران برای خرید ابتدا وارد سایت ابزار پوریا شوید

فوتبالی/محمدرضا احمدی مجری و گزارشگر صداوسیما از دلیل چند ماهه گزارش نکردن فوتبال می‌گوید. محمدرضا احمدی گزارشگر مطرح تلویزیون بعد از اینکه بازی فرانسه و آرژانتین را در فینال جام جهانی گزارش کرد، دیگر تا پایان سال گزارش هیچ بازی داخلی و خارجی را برعهده نداشت.احمدی در گفت‌وگوی خود با خبرورزشی در خصوص دوری چند ماهه‌اش از گزارشگری و اینکه آیا مشکلی برای گزارش کردنش وجود داشت، گفت: «نه اصلا مشکلی نبود.

دلیلش بیماری خودم، همسرم و البته نفس بود که خیلی ما را اذیت کرد. در چند مقطع سرماخوردگی شدید داشتیم و همین موضوع باعث شد تا کمتر گزارش کنم. وگرنه مشکل خاصی وجود نداشت.».

.


بازنشر از : آخرین خبر

خبرهای مرتبط با