1402\01\13 19:34:12



هت‌تریک در 7 دقیقه: آماده‌باش کریم به بارسا (عکس)

ورزش 3/ کریم بنزما در نیمه نخست دیدار رئال مادرید برابر وایادولید در هفت دقیقه توانست سه گل به ثمر برساند تا نشان دهد برای بازی برگشت نیمه نهایی کوپا برابر بارسا کاملا آماده است. رئال مادرید از ساعتی پیش در برنابئو به مصاف وایادولید رفته و تا دقیقه 65 با چهار گل از حریفش پیش افتاده است.

تبلیغات
بهترین تعمیرکار کولر گازی در تهران لیست تایی 【سال 】

آشنایی با بهترین تعمیرکار کولر گازی در تهران لیست تعمیر‌کاران کولرهای گازی به همراه آدرس و تلفن تماس☎️ در وبسایت ساختمونی نیوز

کریم بنزما در نیمه نخست دیدار رئال مادرید برابر وایادولید در هفت دقیقه توانست سه گل به ثمر برساند تا نشان دهد برای بازی برگشت نیمه نهایی کوپا برابر بارسا کاملا آماده است.رئال مادرید از ساعتی پیش در برنابئو به مصاف وایادولید رفته و تا دقیقه 65 با چهار گل از حریفش پیش افتاده است.

ستاره بازی در نیمه اول کریم بنزما بود که توانست سه گل به ثمر برساند.رئال که با گل رودریگو پیش افتاده بود، در دقیقه 29 توسط بنزما به گل دوم رسید. وینیسیوس در سمت چپ با یک ارسال دقیق به دهانه دروازه، زمینه‌ساز گلزنی کریم بنزما شد. تعارف گلر و مدافع وایادولید به بنزما اجازه داد تا با ضربه سر گلزنی کند.سه دقیقه بعد بازهم کریم بود که گلزنی کرد.

او با یک شوت دقیق از بیرون محوطه جریمه گل دوم خود و سوم رئال را زد. بازار در دقیقه 36 کریم بنزما بازهم برای رئال گل زد تا هت‌تریکش را کامل کند. سانتر رودریگو از راست را بنزما با ضربه قیچی تماشایی از درون محوطه جریمه به تور دروازه وایادولید چسباند تا رئال 4-0 پیش بیفتد و کریم هم سه‌گله شود.

بازی در نیمه نخست با برتری 4-0 رئال تمام شد.از 18 فوریه 2017 که کوین گامیرو  در بازی اتلتیکو برابر خیخون در چهار دقیقه و 45 ثانیه توانسته بود هت تریک کند، این سریع ترین هت تریک لالیگا محسوب می شود. کریم به طور دقیق در 6 دقیقه و 30 ثانیه توانست سه گلش را به ثمر برساند.در تاریخ رئال مادرید نیز این سومین هت تریک سریع یک بازیکن در لالیگاست. در سال 1950 پائینیو در چهار دقیقه سه گل به ناسیچ زده بود و فرناندو هیه‌رو در سال 1992 در 6 دقیقه برابر اسپانیول هت تریک کرده بود.

این اولین هت تریک کریم در فصل جاری بود و حالا تعداد گل‌هایش در لالیگا را به 14 رسانده تا سه گل با روبرت لواندوفسکی فاصله داشته باشد.بنزما حالا تنها بازیکن تاریخ رئال است که در یازده فصل متفاوت توانسته 20 گل یا بیشتر به ثمر برساند. کریم در دقیقه 65 جای خود را به ادن هازارد داد.کریم نشان داد که در بهترین فرم است و رئال در بازی برگشت نیمه نهایی کوپا دل ری برابر بارسا که چهارشنبه شب در نوکمپ خواهد بود، می تواند کاملا روی او حساب کند.. .


بازنشر از : آخرین خبر

خبرهای مرتبط با